Zondag 19 april 2020

Huiskamerfestival Theater bij de Buren Veenendaal

There are places I’ll remember
All my life though some have changed
Some forever not for better
Some have gone and some remain

e – a – C – G – e – A – C – c – G – D

All these places had their moments
With lovers and friends I still can recall
Some are dead and some are living
In my life I’ve loved them all

But of all these friends and lovers
There is no one compares with you
And these memories lose their meaning
When I think of love as something new

Though I know I’ll never lose affection
For people and things that went before
I know I’ll often stop and think about them
In my life I love you more

Wat is Theater bij de Buren?

Buiten mochten dan de regen en de wind heersen, in tientallen deelnemende huiskamers van Theater bij de Buren in Veenendaal scheen zondag 10 maart volop de zon. Het huiskamerfestival kwam in al die intieme binnenkamers weer volledig uit de verf. Kwam het vorig jaar al tot bijzondere ontmoetingen, ook deze tweede ronde wisten artiesten, gastvrije huiskamers en de vele, vele bezoekers elkaar in allerlei combinaties een aangename middag te bezorgen. ‘Hee, hier wil ik volgend jaar ook aan meedoen’ werd hier en daar gehoord. En dat kan, dat is mooi. De familievoorstellingen voor kinderen, op verzoek geprogrammeerd, waren een daverend succes.

De huiskamers die als tijdelijk podia beschikbaar werden gesteld, liepen zodanig in omvang uiteen dat natuurlijk niet elke ruimte een zelfde maximale hoeveelheid bezoekers kon ontvangen. Toch werd nergens een overmatig aantal gasten gemeld en moesten bezoekers in dit opzicht zelden worden teleurgesteld. Slechts een enkele keer kon niet anders dan het bordje VOL aan de deur worden gehangen. De organisatie van Theater bij de Buren Veenendaal lijkt de formule, bij de tweede aflevering van het huiskamerfestival, al stevig in de vingers te hebben.

Artiesten en podiumverleners kwamen na hun afloop van het officiële programma van Theater bij de Buren nog even bij elkaar voor de nazit, of zoals de organisatie het noemt, voor het Slotakkoord. Met de vrolijke bijeenkomst werd de deelnemers, artiesten én huiskamers, de gelegenheid geboden om met elkaar na de veelal eerste ontmoeting terug te kijken op Theater bij de Buren 2019. Van die gelegenheid werd in ruime mate gebruik gemaakt. Sterker nog, enkele artiesten wisten hun bijdrage aan Theater bij de Buren nog even te verlengen door met hun muziek de sfeer nog even in belangrijke mate te verhogen.

Theater bij de Buren wordt georganiseerd door Diane Van Galen, Freddie Titjen en Ned Egan.

             

Contactpersoon: Diane van Galen  info@theaterbijdeburen.nl  

Laatste nieuws

Aanmelden Huiskamers

Theater bij Buren - aanmelden Artiesten

  • Informatie over de artiest of artiestengroep

  • Het optreden

  • Informatie over de Contactpersoon

  • Opmerkingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden artiesten