Cultureel Café

Elke 2e woensdag van de maand!

Sound of Sixties in het Cultureel Café

Op woensdag 12 juni a.s. wordt het seizoen van het Cultureel Café Veenendaal spetterend afgesloten. De band Sound of Sixties zal het publiek trakteren op de nostalgische muziek uit de roerige jaren 60. Niet alleen leuk voor de ouderen, ook de jongere generatie zal deze muziek herkennen en wellicht zelfs mee kunnen zingen! De band, bestaande uit Kees Schoeman, Geurt-Jan Ploeg, Bertus Reinhard, Gijs Nijenhuis en Herman Schoenmakers, zal u trakteren op een gezellige, muzikale avond. We zien u dan ook graag in The Circle aan de Tuinstraat 14 om samen met ons het seizoen af te sluiten.

Over het Cultureel Café

Sinds 2008 is er elke tweede woensdag van de maand een Cultureel Café.

Ontmoeten staat centraal. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van het maandelijkse afwisselende programma. Het programma varieert van presentaties van beeldend kunstenaars en andere cultuurdragers uit Veenendaal, optredens van singersongwriters, een theatervoorstellingen, miniconcerten, jamsessies, korte verhalen, poëzie, een pubquiz en nog veel meer.
In de maanden juli, augustus en december is er geen Cultureel Café.

Plaats: The Circle
Tuinstraat 14

Inloop: vanaf 19.30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Contactpersoon: Ali Groebe
E-mail: cc@kunstplatformveenendaal.nl

Agenda

13 september:  Harmonie Ceacilia

11 oktober: MAAK Veenendaal & pianist/zanger Hans Kroon

10 november: zanger Justin de Wildt (nederlandstalig)

13 december: ‘Jouw Markt’ door Jaap Pilon

10 januari: Wim van Ginkel, innovatieve ontwikkelingen groensector

14 februari: MOMOtheaterwerkplaats

21 februari: Stadsdichtersgilde – ledenwisseling

13 maart: gitaarbouwer Jos van Rooijen

10 april: Op bezoek bij kunstenaar Roeland Schweitzer

8 mei: Jamsessie

12 juni: Sound of Sixties

 

Laatste berichten

Sound of sixties in Cultureel Café

Sound of sixties in Cultureel Café

Op woensdag 12 juni as. sluit het Cultureel Café Veenendaal het seizoen 2023-2024 af met een spetterend optreden van de band Sound of Sixties. Liefhebbers van de nostalgische muziek uit de roerige jaren 60 komen meer dan aan hun trekken. Van Beach Boys tot Beatles en...

Lees meer

Even nagenieten

Het was een hele gezellige en muzikale afsluiting van het seizoen 2023-2024 van het Cultureel Café. Waar de avond begon met heerlijke luisteren naar liedjes uit de jaren ’60 met Sound of Sixties, haalde het publiek de dansschoenen er later bij om een dansje te wagen.
 
We kijken met veel plezier, verwondering, inspiratie en vooral dankbaarheid terug op het afgelopen seizoen. Via deze weg willen we alle deelnemers en het publiek bedanken voor hun bijdragen en hun bezoek(en) aan het Cultureel Café. We gaan nu even genieten van de zomermaanden, maar in september zijn we weer terug. Met wat? Dat hopen we snel te kunnen vertellen!

Foto impressie laatste CC