Cultureel Café

Elke 2e woensdag van de maand!

Cultureel Winterfeest op 19 december

Pubquiz op 19 december 

Tijdens het VEENS CULTUREEL WINTERFEEST is er een pubquiz georganiseerd en gepresenteerd door mensen van Kunstplatform.

Zorg dat je om 17:00 uur paraat staat. Om deel te nemen, ga je op 19 december naar het antwoordformulier via deze link: bit.ly/Formulier-VeensePubquiz. Sla de link alvast op in je notities of voeg deze webpagina toe aan je favorieten, zodat je het later makkelijk kunt openen en daarop de antwoorden kunt invullen!
Iets nog niet helemaal duidelijk? Ga dan naar het nieuwsitem voor meer info: bit.ly/Veense-Culturele-Pubquiz
 
🎵 Met s’ Avonds Als Het Donker Wordt voor de muzikale omlijsting!

Over het Cultureel Café

Sinds 2008 is er elke tweede woensdag van de maand een Cultureel Café.

Ontmoeten staat centraal. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van het maandelijkse afwisselende programma. Het programma varieert van presentaties van beeldend kunstenaars en andere cultuurdragers uit Veenendaal, optredens van singerongwriters, een theatervoorstellingen, miniconcerten, jamsessies, korte verhalen, poëzie, een pubquiz en nog veel meer.
In de maanden juli, augustus en december is er geen Cultureel Café.

Plaats: Eetcafé Skeutje bij
Sandbrinkstraat 4

Aanvang: 20:00 uur
Contactpersoon: Ali Groebe
E-mail: cc@kunstplatformveenendaal.nl

Agenda

19 december Veens Cultureel Winterfeest

 

 

Laatste berichten

Winnaars Pubquiz en Audiotour Gedichtenroute

Winnaars Pubquiz en Audiotour Gedichtenroute

De Pubquiz georganiseerd door het Kunstplatform tijdens het Veens Cultureel Winterfeest was een groot succes.
Er kwamen zoveel ingevulde formulieren binnen dat de jury ze niet kon nakijken binnen de daarvoor afgesproken tijd. De winnaars konden zich aanmelden via de website van MAAK. En dat gebeurde gelukkig in grote getale. Als nummer 1 eindigde het Dijkteam, gevormd door de familie Beek. Zij hebben een theaterbon van Theater Lampegiet gewonnen. Nummers 2  en 3, ex eaquo, waren de familie Versteeg en de familie Bijsterbosch. Zij kregen beiden als prijs een beeldje van Hanneke Zwart. 
Heel goed gedaan en gefeliciteerd!

Ook werd in het kader van dit winterfeest de audiotour van de gedichtenroute gelanceerd. Deze is nog steeds op onze site te vinden (gedichten op muren). Zeker in deze Corona binnenzittijd  is het nodig om af en toe even naar buiten te gaan en te bewegen. Ga dan naar het Kees Stipplein, zet je koptelefoon op en wandel. Let wel op en houd afstand!

 

Pubquiz op 19 december

Pubquiz op 19 december

Zorg dat je tijdens het VEENS CULTUREEL WINTERFEEST om 17:00 uur paraat staat voor de Veense Culturele Pubquiz. Om hieraan deel te nemen, ga je op 19 december naar het antwoordformulier via deze link: bit.ly/Formulier-VeensePubquiz. Sla de link alvast op in je notities of voeg deze webpagina toe aan je favorieten, zodat je het later makkelijk kunt openen en daarop de antwoorden kunt invullen!

Iets nog niet helemaal duidelijk? Ga dan naar het nieuwsitem voor meer info: bit.ly/Veense-Culturele-Pubquiz

🎵 Met s’ Avonds Als Het Donker Wordt voor de muzikale omlijsting!

Volg ons ook op Facebook 

Nog geen Cultureel Café

Nog geen Cultureel Café

Regelmatig krijgen we de vraag of we weer gaan beginnen met ons maandelijkse Cultureel Café. We begrijpen die vraag heel goed, ook wij zouden graag weer beginnen. Net als iedereen missen we het om te kunnen genieten van alle vormen van cultuur. Maar tot onze spijt moeten we u op dit moment nog teleurstellen: in een klein café zoals ‘Skeutje Bij”is het niet mogelijk om met de 1.50 meter afstandsmaatregel een gezellig Cultureel Café te organiseren. Ook buitenactiviteiten zijn moeilijk te organiseren omdat er al snel een vergunning nodig is. Tot en met december zal er daarom geen Cultureel Café zijn. Wel zijn we als bestuur weer bij elkaar geweest. Leuke ideeën, voor het geval het wel weer kan, zijn volop aanwezig.
Wij wensen u een goede zomer toe en vooral: blijf gezond.
Zodra we weer gaan beginnen, hoort u van ons.
(Mats Beek, Sonja Brouwer, Ali Groebe, Jaap Pilon en Geurt Jan Ploeg)

Jamsessie in Skeutje Bij

Jamsessie in Skeutje Bij

Op 11 maart stond het Cultureel café open voor muzikanten die mee wilden doen met de jamsessie. Er was een vaste band aanwezig waar iedereen met haar of zijn instrument kon aansluiten. Omdat de berichten rondom de Corona crisis al de kop opstaken waren er veel minder mensen dan gebruikelijk bij een avond als deze, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er werd volop muziek gemaakt tot laat in de avond en de mensen die er waren hebben genoten van de muzikaliteit en de creativiteit van alle muzikanten. Veel dank aan de band onder leiding van onze eigen Geurt Jan Ploeg, die het iedere keer weer voor elkaar krijgt om een aantal topmuzikanten bij elkaar te brengen.(Tekst Sonja Brouwer; foto’s Hennie Henzen)