Beeldend Veenendaal

Jaarlijkse expositie van beeldende amateur kunstenaars

Helaas is de opening tijdelijk uitgesteld in verband met de maatregelen rond de coronacrisis.

Wij hopen u snel te kunnen informeren over nieuwe data.

Over Beeldend Veenendaal 

Meer weten over Beeldend Veenendaal

Beeldend Veenendaal bestaat al sinds 1996 en heeft zich ook aangesloten bij het KunstPlatform Veenendaal. Beeldend Veenendaal is een jaarlijkse tentoonstelling voor beeldende amateur kunstenaars, die de resultaten van hun hobby en passie voor schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramiek en fotografie met stadgenoten willen delen. De leerlingen van de middelbare scholen exposeren ook altijd op Beelden Veenendaal.

De tentoonstelling duurt twee weken en vindt in het voorjaar plaats op een wisselende locatie in Veenendaal. Aan de tentoonstelling zijn prijzen van zowel een vakjury als een publieksjury verbonden.

Organisatie Beeldend Veenendaal

Het organiserende team Beeldend Veenendaal is een groep enthousiaste kunstliefhebbers die zich graag inzetten voor de expositie.

Onze voornaamste drijfveer is het bieden van een podium voor de (amateur-) kunstenaar uit Veenendaal en naaste omgeving.

Het team Beeldend Veenendaal bestaat uit (vlnr):

Biek van Galen (voorzitter), Joop van Schuppen (secretaris), Gea Breeschoten, Louise Poelert.

mailadres: bv@kunstplatformveenendaal.nl

Aanmelden voor Beeldend Veenendaal 

Inschrijven

U kunt zich met behulp van onderstaand inschrijfformulier aanmelden voor de expositie Beeldend Veenendaal 2020. Het thema dit  jaar is ’75 jaar vrijheid’. Ook blijft het mogelijk om vrij werk in te leveren. 

U kunt zich voor maximaal twee verschillende categorieën (keuze uit 2D, 3D of Fotografie) aanmelden, waarbij geldt dat u per categorie één kunstwerk  mag exposeren. We kijken uit naar uw aanmelding!

Inschrijfformulier

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Laatste nieuws

Expositie Beeldend Veenendaal uitgesteld!

Het moge duidelijk zijn na de laatste mededelingen met betrekking tot het Coronavirus: Tot onze grote spijt hebben ook wij, als team Beeldend Veenendaal, besloten om de expositie zaterdag 21 maart niet te openen en tot minimaal 6 april niet open te gaan. Morgen gaan...

Lees meer

Expositie Beeldend Veenendaal 2020

Hieronder vindt u met foto's en video een impressie van 2020.

Sponsors