Beeldend Veenendaal

Jaarlijkse expositie van beeldende amateur kunstenaars

 

Beste Kunstenaar,       

Het thema en de periode van de expositie voor Beeldend Veenendaal 2021 is bekend:

Als Thema hebben we gekozen voor ‘Verbinding’ en net als dit jaar het plan was, wordt ook vrij werk gejureerd.

De expositie zal in 2021 plaatsvinden van 27 Maart tot en met 9 April.

Iedereen wordt hierbij alvast opgeroepen om een fraai kunstwerk te maken.

De locatie voor de expositie is helaas nog niet bekend.  

Aanmelden kan vanaf medio Januari.

Wij wensen iedereen succes met de voorbereidingen!!!

Als u toch nog vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken via bv@kunstplatformveenendaal.nl

 

Met een kunstzinnige groet,

Gea, Louise, Dorien, Biek, Peter

Beste Kunstenaar,       

GOED NIEUWS !!!

Door de versoepeling van de coronamaatregelen wordt het toch mogelijk om de expositie Beeldend Veenendaal 2020 voor het publiek te openen. Wij vinden het geweldig dat uw en ons geduld de afgelopen maanden wordt beloond, zodat de  prachtige kunstwerken toch bekeken kunnen worden.

We mogen de deuren openen van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni én van woensdag 10 t/m vrijdag 12 juni. De openingstijden zullen zijn van 13.30 – 16.30 uur.

Door de regels waar we ons aan moeten houden mogen er niet meer dat 30 personen gelijktijdig in de expositieruimte aanwezig zijn. We treffen als organisatie maatregelen om aan deze regel te voldoen. Daardoor kan het in principe voorkomen dat mensen even moeten wachten voordat ze naar binnen mogen. Verder moeten bezoekers uiteraard de 1,5 m onderlinge afstand respecteren. Om dit laatste wat eenvoudiger te kunnen realiseren lopen de bezoekers een verplichte looproute langs alle kunstwerken.

Wat is er niet?

Er is geen officiële opening, geen gezellige zondag, geen prijsuitreiking en geen sluiting, omdat we dan immers met teveel mensen in de expositieruimte zouden zijn. Dit jaar is er dus voor het publiek ook geen mogelijkheid om een voorkeursstem op een kunstwerk uit te brengen.

Ook is er in de expositieruimte geen gelegenheid voor toiletbezoek.

Wij hebben ook via Facebook laten weten dat de expositie bezocht kan worden. Daarnaast rekenen we ook op u om onze opening wereldkundig te maken. 

Als u toch nog vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken via bv@kunstplatformveenendaal.nl

Met een kunstzinnige groet,

Gea, Louise Dorien, Biek, Peter, Joop

 

Expositie Beeldend Veenendaal 2020

Hieronder vindt u een impressie van de expositie Beeldend Veenendaal 2020. Omdat we de expositie niet kunnen openen, hebben we hieronder een foto van de expositieruimte geplaatst en geven we een virtuele rondleiding met een viertal video’s. Zo krijgt u toch een indruk van de prachtige expositie die we klaar hadden staan. De expositieruimte is te vinden in de voormalige V&D in De Corridor, naast La Place. De expositie blijft voorlopig staan tot een later moment in dit jaar wanneer een veilig bezoek wel weer mogelijk is. 

Over Beeldend Veenendaal 

Meer weten over Beeldend Veenendaal
Beeldend Veenendaal bestaat al sinds 1996 en heeft zich ook aangesloten bij het KunstPlatform Veenendaal. Beeldend Veenendaal is een jaarlijkse tentoonstelling voor beeldende amateur kunstenaars, die de resultaten van hun hobby en passie voor schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramiek en fotografie met stadgenoten willen delen. De leerlingen van de middelbare scholen exposeren ook altijd op Beelden Veenendaal.

De tentoonstelling duurt twee weken en vindt in het voorjaar plaats op een wisselende locatie in Veenendaal. Aan de tentoonstelling zijn prijzen van zowel een vakjury als een publieksjury verbonden.

Organisatie Beeldend Veenendaal
Het organiserende team Beeldend Veenendaal is een groep enthousiaste kunstliefhebbers die zich graag inzetten voor de expositie.

Onze voornaamste drijfveer is het bieden van een podium voor de (amateur-) kunstenaar uit Veenendaal en naaste omgeving.

Het team Beeldend Veenendaal bestaat uit (vlnr):

Biek van Galen (voorzitter), Joop van Schuppen (secretaris), Gea Breeschoten, Louise Poelert.

mailadres: bv@kunstplatformveenendaal.nl

Laatste nieuws

Thema Beeldend Veenendaal 2021 is bekend

Het thema en de periode van de expositie voor Beeldend Veenendaal 2021 is bekend: De expositie zal in 2021 plaatsvinden van 27 Maart tot en met 9 April Thema 'Verbinden' Iedereen wordt hierbij alvast opgeroepen om een fraai kunstwerk te maken. De locatie voor de...

Lees meer

Expositie Beeldend Veenendaal uitgesteld!

Het moge duidelijk zijn na de laatste mededelingen met betrekking tot het Coronavirus: Tot onze grote spijt hebben ook wij, als team Beeldend Veenendaal, besloten om de expositie zaterdag 21 maart niet te openen en tot minimaal 6 april niet open te gaan. Morgen gaan...

Lees meer

Sponsors