Beeldend Veenendaal

Jaarlijkse expositie van beeldende amateur kunstenaars

21 maart tot 4 april 2020

Inschrijven voor de expositie kan weer vanaf half november. We zullen dat melden via de Nieuwsbrief van het Kunstplatform en in De Rijnpost. U kunt dan op deze site uw inschrijving doen.

Werken van de deelnemers van 2019

Meer weten over beeldend Veenendeel

Beeldend Veenendaal bestaat al sinds 1996 en heeft zich ook aangesloten bij het KunstPlatform Veenendaal. Beeldend Veenendaal is een jaarlijkse tentoonstelling voor beeldende amateur kunstenaars, die de resultaten van hun hobby en passie voor schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramiek en fotografie met stadgenoten willen delen. De leerlingen van de middelbare scholen exposeren ook altijd op Beelden Veenendaal.

De tentoonstelling duurt twee weken en vindt in het voorjaar plaats op een wisselende locatie in Veenendaal. Aan de tentoonstelling zijn prijzen van zowel een vakjury als een publieksjury verbonden.

 

Het organiserende team Beeldend Veenendaal is een groep enthousiaste kunstliefhebbers die zich graag inzetten voor de expositie.

Onze voornaamste drijfveer is het bieden van een podium voor de (amateur-) kunstenaar uit Veenendaal en naaste omgeving.

Het team Beeldend Veenendaal bestaat uit (vlnr):

Biek van Galen (voorzitter), Joop van Schuppen (secretaris), Gea Breeschoten, Louise Poelert.

Info@beeldendveenendaal.nl

30 Maart 2019: Filmimpressie opening

Sponsors