Beeldend Veenendaal

Beeldend Veenendaal 2015 zal gehouden worden van 13 maart t/m 28 maart thema ‘vrij werk’.

Beeldend Veenendaal is een jaarlijks terugkerende expositie voor amateur-kunstenaars uit Veenendaal en de directe omgeving.
De commissie Beeldend Veenendaal zet zich in om kunstenaars die ‘kunst’ hobbymatig uitoefenen een ‘podium’ te bieden.
Kunst is voor iedereen en dient laagdrempelig te benaderen te zijn.
De voldoening die het geeft om mensen te kunnen laten exposeren en om bezoekers ervan te laten genieten zijn de drijfveren voor de commissie om zich hier op vrijwillige basis voor in te zetten.

De expositie richt zich op de disciplines; 2- dimensionale werken (schilderijen, tekeningen ed), 3-dimensionale werken (beeldhouwwerken ed) en fotografie.

Niets is leuker dan om een element ‘competitie’ in te bouwen, dat wordt gecreëerd door het toekennen van prijzen zowel door een vakjury als een publieksjury.
Dat wordt zowel door de deelnemers als door de bezoekers als zeer positief ervaren.
Jaarlijks zijn er 120 kunstenaars die zich aanmelden en gedurende de expositie komen er wel 2.500 bezoekers die genieten van het gevarieerde aanbod.

De voorbereidingen voor de Expositie Beeldend Veenendaal 2015 zijn weer begonnen!

HET THEMA voor 2015 zal zijn ‘ VRIJ WERK’ meer informatie volgt binnenkort

Commissie Beeldend Veenendaal heeft een VACATURE!

Tot onze spijt heeft Bert Masselink aangegeven te willen stoppen met zijn werk voor Beeldend Veenendaal.
Heel jammer dat we zijn creatieve inbreng en organisatorische kwaliteiten moeten missen, maar we hebben uiteraard veel begrip voor zijn besluit.

De overige enthousiastelingen zijn ondertussen al begonnen om de expositie voor 2015 voor te bereiden.
Om onze commissie te versterken zijn we op zoek naar een creatief PR-talent, die in staat is om de expositie Beeldend Veenendaal onder de aandacht te brengen bij zowel de amateurkunstenaars als het publiek.

Heb je aantoonbaar affiniteit met Public Relations en vind je het daarnaast leuk om via onze commissie een bijdrage te leveren aan de Veenendaalse cultuur, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Hartelijke groet,

Commissie Beeldend Veenendaal