Sinds vorige week is de werving gestart voor de expositie in 2020 van (amateur)kunstenaars in Veenendaal. Of u nu tekeningen, schilderijen, grafisch werk, foto’s of sculpturen maakt, laat het zien! Het kan op onze tentoonstelling in het voorjaar. Schroom niet om u aan te melden. Wij willen zien wat er door onze artiesten wordt gemaakt. Ook al bent u geen professional, uw werk moet tentoongesteld worden en door veel mensen gezien worden. Dat kan nu! Wij staan open voor zowel 2-dimensionele, als 3-dimensionele kunstwerken. Foto’s, standbeelden, keramiek, applicatie, pastels, installaties, er kan van alles. Geef u op en doe mee!
Dit jaar is het thema “75 jaar Vrijheid”. Daar kan natuurlijk van alles mee. Maar ook Vrij werk is welkom. Vrijheid, daar gaat het om.
Geef u op via het aanmeldformulier op deze site. U kunt zich maximaal voor twee verschillende categorieën (2D, 3D of Fotografie) aanmelden, waarbij geldt dat er per categorie één kunstwerk mag worden ingeleverd. We hopen uw kunstwerk te mogen tentoonstellen.

Related Images: