Sinds vorige week is de werving gestart voor de expositie in 2020 van (amateur)kunstenaars in Veenendaal. Of u nu tekeningen, schilderijen, grafisch werk, foto’s of sculpturen maakt, laat het zien! Het kan op onze tentoonstelling in het voorjaar. Schroom niet om u aan te melden. Wij willen zien wat er door onze artiesten wordt gemaakt. Ook al bent u geen professional, uw werk moet tentoongesteld worden en door veel mensen gezien worden. Dat kan nu! Wij staan open voor zowel 2-dimensionele, als 3-dimensionele kunstwerken. Foto’s, standbeelden, keramiek, applicatie, pastels, installaties, er kan van alles. Geef u op en doe mee!
Dit jaar is het thema “75 jaar Vrijheid”. Daar kan natuurlijk van alles mee. Maar ook Vrij werk is welkom. Vrijheid, daar gaat het om.
Geef u op via het aanmeldformulier op deze site. U kunt zich maximaal voor twee verschillende categorieën (2D, 3D of Fotografie) aanmelden, waarbij geldt dat er per categorie één kunstwerk mag worden ingeleverd. We hopen uw kunstwerk te mogen tentoonstellen.