Op woensdag 21 februari is het zover: uit de vier genomineerden voor het Stadsdichtersgilde worden twee nieuwe dichters gekozen! Daphne Kalff neemt dit jaar afscheid en Samira Serghini deed dit al eerder; er is dus plaats voor maar liefst twee nieuwe dichters. Uit alle inzendingen zijn vier mensen genomineerd: Willemijn Hannessen, Sanne Heymann, Sanne Oudshoorn en Harry van der Schot.

Tijdens deze avond in The Circle zullen zij zich presenteren, ze dragen twee nieuw door hen geschreven gedichten voor. De jury, bestaande uit Albert van Kooten, Martin Brink, Wilco van Doorn en Emiel Veld zullen na het voordragen van deze gedichten beslissen wie van de vier genomineerden gekozen zullen worden voor deelname aan het Stadsdichtersgilde. 

Zoals gebruikelijk bij het Cultureel Café wordt er ook voor muziek gezorgd: Willem Meijering en Angela van der Sluis zullen dit deel verzorgen. Tevens zal er ook stil gestaan worden bij het afscheid van Daphne Kalff door Mats Beek.
We zien u dan ook graag op woensdag 21 februari in The Circle aan de Tuinstraat 14. De inkoop is vanaf 19.30uur en het programma zal om 20.00uur starten.