Cultureel Café

Elke 2e woensdag van de maand!

Programma 2021 

Lezing Gedichtenroute

Op 13 oktober wordt het Cultureel Café opnieuw gehouden in Spectrum. Hier kunnen we voldoende mensen op een veilige manier ontvangen. De avond begint om 20.00 uur.

Mats Beek, de eerste Veenendaals stadsdichter , zal op die avond een digitale gedichtenwandeling met u maken. Hij gaat langs alle gedichten die in de afgelopen jaren op muren zijn geplaatst en weet daar mooie verhalen bij te vertellen. Het belooft een mooie avond te worden.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 moet je wel een bewijs van vaccinatie of een negatief testresultaat kunnen tonen.

Mats Beek

Gedichten Wolweg
 

Over het Cultureel Café

Sinds 2008 is er elke tweede woensdag van de maand een Cultureel Café.

Ontmoeten staat centraal. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van het maandelijkse afwisselende programma. Het programma varieert van presentaties van beeldend kunstenaars en andere cultuurdragers uit Veenendaal, optredens van singerongwriters, een theatervoorstellingen, miniconcerten, jamsessies, korte verhalen, poëzie, een pubquiz en nog veel meer.
In de maanden juli, augustus en december is er geen Cultureel Café.

Plaats: Spectrum
Kees Stipplein 72

Aanvang: 20:00 uur
Contactpersoon: Ali Groebe
E-mail: cc@kunstplatformveenendaal.nl

Agenda

19 december Veens Cultureel Winterfeest

1 september Lezing Sculpturen Budding 

13 oktober Gedichtenwandeling Mats Beek

Laatste berichten

Presentatie Hanneke Zwart

Presentatie Hanneke Zwart

In het eerste Culturele Café na de coronaperiode heeft Hanneke Zwart uitgelegd hoe de sculpturen van de uit Veenendaal afkomstige Allard Budding tot stand zijn gekomen. Naast het creatieve proces liet ze ook zien hoeveel vakmanschap erbij komt kijken. Het hele proces...

Lees meer
Nog geen Cultureel Café

Nog geen Cultureel Café

Regelmatig krijgen we de vraag of we weer gaan beginnen met ons maandelijkse Cultureel Café. We begrijpen die vraag heel goed, ook wij zouden graag weer beginnen. Net als iedereen missen we het om te kunnen genieten van alle vormen van cultuur. Maar tot onze spijt...

Lees meer

Even nagenieten

Foto impressie van 11 maart