Beste Kunstliefhebbers,

GOED NIEUWS !!!

Door de versoepeling van de coronamaatregelen wordt het toch mogelijk om de expositie Beeldend Veenendaal 2020 voor het publiek te openen. Wij vinden het geweldig dat uw en ons geduld de afgelopen maanden wordt beloond, zodat uw prachtige kunstwerken toch bekeken kunnen worden.

Wat is er mogelijk?

We mogen de deuren openen van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni én van woensdag 10 t/m vrijdag 12 juni. De openingstijden zullen zijn van 13.30 – 16.30 uur.

Door de regels waar we ons aan moeten houden mogen er niet meer dat 30 personen gelijktijdig in de expositieruimte aanwezig zijn. We treffen als organisatie maatregelen om aan deze regel te voldoen. Daardoor kan het in principe voorkomen dat mensen even moeten wachten voordat ze naar binnen mogen. Verder moeten bezoekers uiteraard de 1,5 m onderlinge afstand respecteren. Om dit laatste wat eenvoudiger te kunnen realiseren lopen de bezoekers een verplichte looproute langs alle kunstwerken.

Wat is er niet?

Er is geen officiële opening, geen gezellige zondag, geen prijsuitreiking en geen sluiting, omdat we dan immers met teveel mensen in de expositieruimte zouden zijn. Dit jaar is er dus voor het publiek ook geen mogelijkheid om een voorkeursstem op een kunstwerk uit te brengen.

Ook is er in de expositieruimte geen gelegenheid voor toiletbezoek.

Wij hebben ook via Facebook laten weten dat de expositie bezocht kan worden. Daarnaast rekenen we ook op u om onze opening wereldkundig te maken.

Als u toch nog vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken via bv@kunstplatformveenendaal.nl

Met een kunstzinnige groet,

Gea, Louise Dorien, Biek, Peter, Joop