Beeldend Veenendaal

Jaarlijkse expositie van beeldende amateur kunstenaars

21 maart tot 4 april 2020

Over Beeldend Veenendaal 

Meer weten over Beeldend Veenendaal

Beeldend Veenendaal bestaat al sinds 1996 en heeft zich ook aangesloten bij het KunstPlatform Veenendaal. Beeldend Veenendaal is een jaarlijkse tentoonstelling voor beeldende amateur kunstenaars, die de resultaten van hun hobby en passie voor schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramiek en fotografie met stadgenoten willen delen. De leerlingen van de middelbare scholen exposeren ook altijd op Beelden Veenendaal.

De tentoonstelling duurt twee weken en vindt in het voorjaar plaats op een wisselende locatie in Veenendaal. Aan de tentoonstelling zijn prijzen van zowel een vakjury als een publieksjury verbonden.

Organisatie Beeldend Veenendaal

Het organiserende team Beeldend Veenendaal is een groep enthousiaste kunstliefhebbers die zich graag inzetten voor de expositie.

Onze voornaamste drijfveer is het bieden van een podium voor de (amateur-) kunstenaar uit Veenendaal en naaste omgeving.

Het team Beeldend Veenendaal bestaat uit (vlnr):

Biek van Galen (voorzitter), Joop van Schuppen (secretaris), Gea Breeschoten, Louise Poelert.

mailadres: bv@kunstplatformveenendaal.nl

Aanmelden voor Beeldend Veenendaal 

Inschrijven

Inschrijven voor de expositie kan weer vanaf eind november. We zullen dat melden via o.a. De Rijnpost. U kunt dan op deze site uw inschrijving doen. Het thema dit  jaar is ’75 jaar vrijheid’. Ook blijft het mogelijk vrij werk in te leveren los van het thema.

Inschrijfformulier

Sponsors