Ieder jaar organiseert het Cultureel Café een quiz met vragen over Veenendaal en de Veenendaalse samenleving. De quiz is vooral bedoeld om de lokale Veense politici eens danig aan de tand te voelen over hun kennis van de stad. We willen wel eens horen hoe het staat met de kennis over Veenendaal van de raadsleden en wethouders. Praktisch alle politieke partijen hebben aangegeven een afvaardiging naar de Pubquiz te zullen sturen. Dat wordt een dus geweldige avond. Welke politicus mag zich een ‘echte Veenendaler’ noemen en met de prijs naar huis gaan?

Ben je niet in de politiek actief? Geen nood! Er is voor jou ook een plaatsje vrij om deel te nemen aan de quiz. Voorwaarde is wel dat je met z’n tweeën komt en dat je je bij aanvang van de Pub quiz bij de ingang aanmeldt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Wil je niet meespelen, maar vind je het leuk om de avond bij te wonen? Ook dat kan natuurlijk! Het Cultureel Café is er immers voor de gezelligheid, om te netwerken en om te genieten van de geboden culturele programma’s. De avond wordt omlijst met muziek door het duo St. Germain. De muzikanten Jeroen van Bommel en Menno van der Reijden brengen voornamelijk Gypsyjazz uit het repertoire van Django Reinhardt.

Kortom, deelnemer aan de quiz of niet, iedereen is woensdag 8 maart a.s. van harte welkom in The Circle, Tuinstraat 14 Veenendaal.