Cultureel Café

Elke 2e woensdag van de maand!

Jamsessie in het Cultureel Café!

Op woensdag 8 mei a.s. kun jij op het podium komen te staan van het Cultureel Café! In de jamsessie die dan plaats zal vinden, krijg je de gelegenheid om letterlijk en figuurlijk je (muzikale) kunsten te vertonen. Samen met een basisband, bestaande uit Bertus Reinhard, Herman Schoenmakers, Marcus Wiebenga, Willem Meijering en Geurt-Jan Ploeg krijg je de kans om het publiek te verrassen met jouw muziek en zang.
Ook als je liever de zangkunsten tot de douche beperkt, ben je van harte welkom om te genieten van alle muzikale kunsten van stadsgenoten.

De deuren  van het Cultureel Café openen om 19.30u en om 20.00u zal de jamsessie starten. We zien jullie graag op woensdag 8 mei in The Circle aan de Tuinstraat 14 in Veenendaal.

Over het Cultureel Café

Sinds 2008 is er elke tweede woensdag van de maand een Cultureel Café.

Ontmoeten staat centraal. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van het maandelijkse afwisselende programma. Het programma varieert van presentaties van beeldend kunstenaars en andere cultuurdragers uit Veenendaal, optredens van singersongwriters, een theatervoorstellingen, miniconcerten, jamsessies, korte verhalen, poëzie, een pubquiz en nog veel meer.
In de maanden juli, augustus en december is er geen Cultureel Café.

Plaats: The Circle
Tuinstraat 14

Inloop: vanaf 19.30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Contactpersoon: Ali Groebe
E-mail: cc@kunstplatformveenendaal.nl

Agenda

13 september:  Harmonie Ceacilia

11 oktober: MAAK Veenendaal & pianist/zanger Hans Kroon

10 november: zanger Justin de Wildt (nederlandstalig)

13 december: ‘Jouw Markt’ door Jaap Pilon

10 januari: Wim van Ginkel, innovatieve ontwikkelingen groensector

14 februari: MOMOtheaterwerkplaats

21 februari: Stadsdichtersgilde – ledenwisseling

13 maart: gitaarbouwer Jos van Rooijen

10 april: Op bezoek bij kunstenaar Roeland Schweitzer

8 mei: Jamsessie

12 juni: Band ’t Dingetje’

 

Laatste berichten

Wim van Ginkel – Greenfluencer

Wim van Ginkel – Greenfluencer

Het Cultureel Café start het jaar 2024 met een bekende Veenendaler als gast: Wim van Ginkel komt op woensdagavond 10 januari in ‘The Circle’ aan de Tuinstraat vertellen over zijn kijk op het groen in onze tuinen en in de openbare ruimte.  Wim van Ginkel gaat ons...

Lees meer

Even nagenieten

Een avond vol kunst, verhalen, persoonlijkheid, inspiratie, een lach en een traan en zelfs wat gezang; het Cultureel Café van woensdag 10 april had het allemaal. Roeland Schweitzer vertelde over zijn leven en alle paden die hij heeft bewandeld om tot slot (voor nu) te eindigen in zijn atelier in de oude Ritmeesterfabriek in Veenendaal. Een atelier wat er binnenkort niet meer zal zijn. Te midden van alle kunst die Schweitzer de afgelopen jaren gemaakt heeft werd het glas geheven op Roeland en zijn muze Katri en alles wat zij Veenendaal de afgelopen jaren geboden hebben. En met het door Roeland geschreven boek ‘Klem los’ in de boekenkast zal menig bezoeker nog eens terugdenken aan deze avond.

Foto impressie laatste CC