Op 12 juni kon eindelijk hèt huiskamerfestival van Veenendaal weer plaatsvinden. Het was prachtig weer en er waren prachtige optredens. Er was cabaret, een rapper/woordkunstenaar, poëzie, singer-songwriters en bandjes. Er werd opgetreden in huiskamers, maar door het mooie weer waren diverse optredens ook in tuinen en andere buitenpodia. Op diverse plekken waren de stoelen niet aan te slepen, op andere plaatsen waren de optredens klein en intiem.
Een kort overzichtje: het festival werd georganiseerd door vier mensen + één vormgever, er waren ongeveer 850 bezoekers op 17 adressen waar totaal ongeveer 50 artiesten geheel vrijwillig en kosteloos optraden. Niet mis dachten we! Dank aan ieder die een bijdrage heeft geleverd, enthousiastelingen die hun huiskamers open stelden, geweldige artiesten en betrokken bezoekers.
Volgend jaar, 2023, staat zondagmiddag 2 april gepland als Huiskamerfestival Theater bij Buren. Noteer deze datum alvast, wij hopen dat wij die dag een grote slag kunnen slaan qua optredens, huiskamers en bezoekers!